Clash of Generations


Woensdag 24 april 2013

De Hermitage Amsterdam


Over Maes & Lunau

Executive search op topniveau is de kracht van Maes & Lunau. Raoul Maes en Eric Lunau startten het bureau in 1978. Het was een logische stap. De twee McKinsey Consultants kregen al jaren de vraag om bij hun adviezen ook topkandidaten te leveren.

Maes & Lunau telt nu zes consultants, allen doorgewinterde leiders uit bedrijfsleven en publieke sector. Samen met het team gedreven researchers en assistenten realiseren zij talloze succesvolle plaatsingen.

Het team is hecht, de teamspirit groot. Zo ook de toewijding aan klant en kandidaat. Kennis, ervaring en netwerk wordt zonder terughoudendheid gecombineerd. Maes & Lunau heeft één doel: de beste kandidaat op de juiste plek.

Maes & Lunau en diversiteit

Diversiteit is een belangrijk thema voor ons. Al jaren. In 2008 organiseerden we een evenement over de noodzaak van diversiteit in de Beurs van Berlage. In dat jaar deden we ook grootschalig onderzoek naar diversiteit in leiderschapsposities en ondervroegen we maar liefst 700 bestuurders en toezichthouders. Op basis van de conclusies schreven we samen met NCD en de Vrije Universiteit een boek genaamd ‘Dividend van Diversiteit’.
In 2012 organiseerden wij de bijeenkomst in het Scheepvaartmuseum met als thema 'Vrouwen in topposities'. En dit jaar bespreken wij de diversiteit van leeftijd.

Lees meer op www.maeslunau.com

Mattijs Kropholler Kees van den Ende
Yvonne Jung-Phielix Annelore Ficq-Bax
Teunis de Haas Sven de Jongh